TROUBADOUR

HENK DE GEUS

Peter en Carla

Ha Henk, nou je hebt ons en in het bijzonder Carla en alle aanwezigen werkelijk een fantastische avond bezorgd, iedereen vindt je geweldig. Vandaag was je het gesprek van de dag… alle mooie herinneringen werden nog eens de revue gepasseerd. Henk je bent een topper en nogmaals heel veel dank voor je enthousiaste optreden, kost wat water 💦 maar dan heb je ook wat🤪 goed om je keel te smeren. En ook toevallig dat je uit “moeahwijk komp” hè haha. Als er weer een feestje is dan zal ik m’n best doen om je binnen te hengelen🎸🎸🎤 De groeten van alle aanwezigen, ze lagen aan je voeten😀 en tot ziens Henk!! Peter en Carla

Tuinfeest
Dit keer wilde we eens wat speciaals doen op ons tuinfeest, na wat zoeken kwam ik op de website van Henk de Geus terecht, natuurlijk zoek je naar recensies en op zijn site stonden zulke leuke reacties, ik kan alleen maar beamen dat alles wat je hier leest waar is!
De communicatie met Henk was uitstekend, was keurig op tijd op het feest aanwezig, en voelde exact aan wat voor nummers hij moest spelen om er een gezellige sfeer van te maken, we vonden het zo gezellig dat ipv de afgesproken 2 uur wij Henk gelukkig nog een uurtje extra konden bijboeken. Henk kent veel nummers en dat was ook leuk voor de gasten die met allerlei verzoeken kwamen. Ik kan alleen maar zeggen als je een echt leuke en zeer sympathieke zanger wilt huren met mooie stem, en uitstekend gitaarspel dan ben je bij Henk de Geus aan het juist adres.
Pierre
Carline, Hoge school van Amsterdam

Henk is een ontzettend vriendelijke, aardige en vrolijke man en veroorzaakte een geweldige sfeer tijdens onze borrel waar zo’n 501 man aanwezig was.Ook voor een duet samen met de gasten deinste hij niet terug en het was duidelijk te zien dat hij genoot van de avond. Een topper! Henk, bedankt!

Carline, Hoge school van Amsterdam

Erwin en Wendy van Rooij

Henk, ons bruiloftfeest is mede door jouw muziek en het persoonlijke contact met de gasten een onvergetelijk feest geworden! Veel mensen kwamen al snel nadat je begonnen was tegen ons zeggen hoeveel beter /gezelliger en persoonlijker je was dan een dj of band.Ook heb ik erg genoten van de liedjes die we samen gespeeld hebben.Van ons en van de gasten een dikke 10 voor je inzet en nogmaals bedankt voor de supergezellige avond!!

Erwin en Wendy van Rooij

50 jarig huwelijksfeest

Henk de Geus heeft op het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders opgetreden. Hij kwam mooi op tijd en liep gezellig rond tussen de gasten, zong allerlei liedjes en had een leuk woordje voor iedereen van heel oud tot en met de kinderen. Hij heeft een uitgebeid repertoire, en speelt ook allemaal verzoekjes. Naast dat Henk een hele goede troubadour is, is het ook een hele aadige vent. Wij waren erg blij dat we Henk hadden gevraagd, het was achteraf precies zoals we het wilden hebben!

Els , Hoofddorp

Twee keer heb ik thuis mogen genieten van een optreden van troubadour Henk de Geus. Wat een ras-entertainer! De eerste keer was op onze trouwdag in november 2010. De tweede keer was als verrassing voor mijn jarige echtgenoot. Ik was al een reden aan het bedenken om hem weer eens uit te nodigen, toen een vriendin uit Almere zei: Ik heb jouw ‘Troubadour’ uitgenodigd . Dit was zondag j.l. Wat heeft hij weer voor een geweldige avond gezorgd. Als ik er aan terug denk, word ik meteen blij! Henk, dank, dank, dank ! Ik hoop nog vaak van je te mogen genieten!

Els , Hoofddorp

Groet Nancy & Erik

Er werd al lang uitgekeken naar het feest en de verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. De reacties tijdens en na het feest omtrent jouw optreden waren allen zeer positief. Alle aanwezigen genoten van jouw verschillende soorten muzikale ondersteuning. Je wist bij iedereen de juiste toon te raken. Daarnaast heb je ook knap gebruik gemaakt van de “vrolijke strijd” tussen het IJsselsteinse en Amsterdamse publiek. Ook de zangers in het gezelschap kregen voldoende aandacht. We hebben grote bewondering voor de wijze waarop je het `moeilijke` publiek van 16 tot 75 jaar hebt weten mee te slepen in de verschillende muziekstijlen. Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische wijze waarop je hebt meegewerkt aan het verrassingsfeest!!!!

Groet Nancy & Erik

Ellen & Leo

Mede dankzij Henk hebben wij een geweldige bruiloft gehad. Henk zong en speelde tijdens de 2 uur durende receptie met en voor onze gasten. Zelfs een liedje in het Fries voor onze Friese gasten was geen probleem. Wij hebben zijn aanwezigheid en optreden zeer op prijs gesteld! Een fijn mens met een prettig stemgeluid en goed gitaarspel.

Ellen & Leo

Corry

Henk de Geus gaf ons feest een extra dimensie! Dankzij zijn aanwezigheid… de livemuziek… ontstond er al gauw een sfeer waarin iedere gast zich thuis voelde en menigeen heeft lekker mee staan zingen. Wij zullen hem zeker nog eens terughalen!

Corry

Enorm gezellig feest

ja, het was een enorm gezellig feest. We hebben al heel veel leuke reacties gehad, m.n. ook over jouw bijdrage. Ik weet niet hoeveel kaartjes je hebt neergelegd maar we hebben er bij het opruimen slechts 2 teruggevonden, dus …. Jij ook enorm bedankt voor je aanwezigheid. Het is steeds een feest je erbij te hebben met je muziek en inspelen op de mensen draagt veel bij aan de feestvreugde. Ook bedankt om het ons mogelijk te maken je erbij te hebben (hopelijk wordt ons oude huis nu snel verkocht). Hoop dat jij je ook verder goed “vermaakt” hebt en dat je probleemloos huiswaarts bent gereden. Ongetwijfeld tot de volgende keer!

www.downtown-mode.nl Raymond Mulder

Troubadour Henk de Geus , heeft in meerdere filialen van onze kledingketen Downtown-mode bijgedragen aan een feestelijke opening . Tijdens de receptie speelde Henk terwijl hij zich onder de gasten begaf. Dit beviel onze gasten zeer en het heeft zeker bijgedragen aan een mega opening van onze zaken. Henk de Geus kan zeer snel het publiek inschatten en daar de muziek op afstemmen. Wij als Downtown keten waren zeer tevreden met deze troubadour.

www.downtown-mode.nl Raymond Mulder

Jeroen determan

Tja… we hebben Henk 2 keer uitgenodigd voor een party. Het is een èchte sfeerbrenger… leuk repertoire… en tjonge wat een vakman! Sommige van die jongens zijn vervelend-commercieel geworden. Bij deze liedjeszanger straalt het plezier er af. Beschaafd entertainment…

Jeroen determan

Sylvia ter Meulen Watersport Vereniging Hoorn

Troubadour / Liedjeszanger Henk de Geus heeft inmiddels al weer enkele optredens verzorgd bij onze watersportvereniging. Hij brengt sfeer en gezelligheid met zijn charmante voorkomen en uitstekende muzikale kwaliteiten. Hij voelt de sfeer aan, stemt zijn muziek daarop af en krijgt vervolgens alle gasten aan het zingen! Henk komt zijn afspraken na en voldoet aan alle verwachtingen. Wij gaan hem in de toekomst zeker vaker vragen om op te treden.

Sylvia ter Meulen Watersport Vereniging Hoorn

Groeten, Han

Henk de Geus uitgenodigd om bij de barbecue een vrolijke noot te laten horen. In één woord perfect, akoestisch en op ons verzoek gekleed als troubadour. Henk kijkt rond, ziet een groepje mensen aan tafel wat eten en gaat er een passend lied bij zingen. Henk kreeg één van de jongsten ( 1 ½ jaar ) aan het dansen en juichen en heeft een geweldige antenne qua inleving / mensenkennis want een kwartiertje later zat hij weer liedjes van vroeger te zingen bij onze (schoon)vader en moeder van 90/91 jaar die met open mond en een big smile zaten te luisteren naar een muziekdoosje dat het intro speelde voor een volgend nummer. Henk heeft voldoende repertoire voor alle leeftijden ; de melodieën werden vlot meegezongen door wie dat wilde.Hij is een beschaafd entertainer. Je kan hem gerust uitnodigen op een receptie, verjaardag, de lionsclub of zoals wij op ons feestje dat mede daardoor als erg geslaagd werd bestempeld. Leuk om te horen; ook voor ons! Henk: als nog bedankt !

Groeten, Han

Geert

Vooral door jouw muzikale bijdrage was het het “best mosselfeest ever”. Die reaktie heb ik hier veel gehoord gisteren van de gasten. Het programma was perfect in balans.

Geert

groet Paula & Ari

Het feest is jammer genoeg weer achter de rug, maar wat was het leuk!! Je hebt het uitstekend gedaan en ook onze gasten waren erg enthousiast over je. Ik hoop dat het voor jou ook nog een leuke zondag is geworden en er gaan zeker nieuwe opdrachten uit voort komen!

groet Paula & Ari

Stones fan Klaas.

Hallo Henk, jouw onwijs vele prachtige eigen vertolkingen van allerlei genres hebben beslist onze avondvreugde van afgelopen zaterdag verhoogd. En dat tussen alle luide conversaties door. Chapeau!  Last but not least. Bedankt voor je mooie akoestische  ‘Sympathy…” oe oe oe.  succes! die ene (?)
Stones fan Klaas.

Cecilia & Bob

Gisteravond heeft Henk de Geus gespeeld op ons zilveren huwelijksfeest. Hij voelt uitstekend aan hoe hij zijn optreden moet doseren, zowel qua nummers als qua volume. Met leuke en herkenbare nummers als achtergrond muziek maar ook zo nu en dan op de voorgrond tredend weet hij de stemming er wel in te krijgen en te houden. Ook af en toe een paar meezingers, wat spontaan ontstaat, werkt zeer stemming verhogend. Voor ons feest beslist een heel geslaagd optreden.Het was gezellig, vermakelijk en boeiend van begin tot eind.
Henk, bedankt voor je uitstekende bijdrage, zeker voor herhaling vatbaar. Cecilia & Bob

dochter Sylvia

Hallo Henk, wij willen je hierbij laten weten dat we erg hebben genoten van jouw gitaarspel en liedjes afgelopen zaterdag bij het feestje van mijn broer! Wij vonden het super leuk !Echt hartstikke gaaf! Leuke liedjes en sfeer, gezellig. Meezingen.Ik was die vrouw van de ABBA  medley en je had ook nog onze dochter Sylvia toegezongen. BEDANKT ! Voor een super fijne avond!

Stones fan Klaas.

Hallo Henk, jouw onwijs vele prachtige eigen vertolkingen van allerlei genres hebben beslist onze avondvreugde van afgelopen zaterdag verhoogd. En dat tussen alle luide conversaties door. Chapeau! Last but not least. Bedankt voor je mooie akoestische ‘Sympathy…” oe oe oe. succes! die ene fan (?)

Stones fan Klaas.